Brasserie Waalhaven

Tijdens het bombardement van 10 mei 1940 wordt luchthaven Waalhaven, Nederlands eerste vliegveld voor burgerluchtvaart (1920), en het daargelegen Restaurant Waalhaven grotendeels verwoest. 74 jaar later is er een replica van het orginele gebouw Waalhaven in alle glorie herrezen.

Evenementen

Langs de start- en landingsbaan van Rotterdam The Hague Airport vindt u Brasserie Waalhaven. Deze unieke locatie, waar u een collectie van oude foto’s, verhalen en objecten kunt terugvinden van het originele Restaurant Waalhaven, zal u in nostalgische sferen brengen maar wel met een eigentijds jasje. De unieke ligging en de bijzondere sfeer die u bij Brasserie Waalhaven zult vinden, vormen een prima uitgangspunt voor elk type evenement zoals voor zowel kleine als grote gezelschappen.

Organisatie en aankleding zal tot in de puntjes naar uw wensen worden ingerichten en uiteraard kunt u gebruik maken van alle moderne faciliteiten, zoals afgeschermde wifi, videopresentatie en conference call. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer als ook met de auto vanaf de nabijgelegen snelwegen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur beschikbaar.

Op de begane grond zijn twee kleinere ruimtes ingericht, ideaal voor 12 tot 14 gasten. De eerste etage van Brasserie Waalhaven heeft twee zalen die desgewenst samengevoegd kunnen worden. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om bijeenkomsten te organiseren voor groepen van 20 tot 250 gasten. Mede dankzij de uitloop naar het ruime rooftop terrace met uitzicht over de startbaan van het vliegveld, is deze locatie de moeite waard.

Voor partij met 500 gasten geen probleem. Dan wordt ook het terras ingericht.

(Kinder) Verjaardagsfeest

Kijken hoe de vliegtuigen landen en opstijgen waarbij u bijna de vliegtuigen kunt aanraken? Samen met lekkernijen, limonade en de aangrenzende speeltuin zullen kinderen een verjaardag hebben om nooit te vergeten.

Bruiloft

De grote zaal van Brasserie Waalhaven, boven in het pand, wordt met liefde omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie. Eéntje met een zeer tot de verbeelding sprekend thema, want het gezegde ‘love is in the air’ komt perfect tot zijn recht. Met uitzicht op de start- en landingsbaan geeft u hier het startsein voor de mooiste dag uit uw leven.

Brasserie Waalhaven voldoet aan alle basisvoorwaarden die de Nederlandse Staat eist. Geen ingewikkeld papierwerk; dat regelen wij voor u. De aankleding van de ruimte, suggesties voor indeling tot aan tips voor bands en acts, we nemen u desgewenst alles uit handen.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Erasmus Catering Services voor informatie of een offerte op maat.

Nieuws

Opening De Horizon Oostende

20-04-2017

Nieuwe vestiging Oostende-Brugge International Airport

Deze week is Grand Café...

Lees verder »

Erasmus Catering Services start in Oostende - Brugge airport

20-01-2017

Woensdag 4 januari 2017 - Tijdens een persconferentie op de luchthaven deze morgen werden...

Lees verder »


Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Contact opnemen met

  • Copyright 2019 - Erasmus catering

  • Design and development by Accent Interactive