Duurzaamheid en Milieu

Erasmus Catering Services is zich bewust van het enorme effect die de catering branch heeft op omgeving en milieu. Door het invoeren van simpele milieuvriendelijke en duurzame richtlijnen door de gehele stuctuur van het bedrijf is Eramus Catering Services betrokken bij het milieu, duurzaamheid en vermindering van CO2 gassen.

De eerste stap is de bewustwording van het personeel en het aanmoedigen van nieuwe innovatieve manieren om het gebruik van water, productie van afval en verbruik van energie te verminderen, voorkomen en recyclen. Dit samen met verbeteringen in efficientie van materialen en processen kan resulteren in aanzienelijke voordelen voor zowel natuur en samenleving.

Met de verscheidene richtlijnen en toepassingen in ons dagelijkse werkzaamheden is Erasmus Catering Services onder andere begaan met het zo laagmogelijk houden van de voorraad om zo de hoeveelheid afvalte reduceren.Producten die overblijven worden gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen. Erasmus Catering Services gebruik van zonne-energie en water-recycling. Ook zal er gebruik gemaakt worden van verse, locale en seizoensproducten waar mogelijk.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Mail naar
operations@erasmuscatering.nl
of bel +31 10 41 53 377